Se amesteca ingredientele si se pun in tava de tarta unsa cu margarina si se da la cuptor. Dupa ce se coace, se scoate din cuptor si se cladesc fructe
Se amesteca ingredientele si se pun in tava de tarta unsa cu margarina si se da la cuptor.
Dupa ce se coace, se scoate din cuptor si se cladesc fructele (oricef el de fructe).
Se amesteca 1/4 apa rece cu un pliculet de gelatina. Dupa ce s-a topit gelatina se pune la fiert o jumatate de minut. Dupa ce se raceste un pic se pune peste fructe.
Se serveste rece, in orice moment al zilei.
Am ajuns si la suapa /ciorba cu numarul 250, perfect pe placul nostru. Aceasta supa este foarte usor de preparat. Aveam...
Supa de vacuta, cu mazare verde si galuscute - nr. 250Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj