Se amesteca ingredientele si se pun in tava de tarta unsa cu margarina si se da la cuptor. Dupa ce se coace, se scoate din cuptor si se cladesc fructe
Se amesteca ingredientele si se pun in tava de tarta unsa cu margarina si se da la cuptor.
Dupa ce se coace, se scoate din cuptor si se cladesc fructele (oricef el de fructe).
Se amesteca 1/4 apa rece cu un pliculet de gelatina. Dupa ce s-a topit gelatina se pune la fiert o jumatate de minut. Dupa ce se raceste un pic se pune peste fructe.
Se serveste rece, in orice moment al zilei.
Un chec delicios, satios si in plus, se face super usor. Eu l-am pregatit stiind ca am musafiri la masa si pot sa spun ca a...
Chec din carne tocata cu morcovPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura