Tarta cu fructe (visine)

Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si cu laptele si faina treptat, pana se omogenizeaz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 250 grame zahar
  • 14-15 linguri de faina
  • o jumatate de cana de ulei (1 pachet de margarina)
  • 1 cana de lapte
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
  • arome
  • visine

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si cu laptele si faina treptat, pana se omogenizeaza. In prealabil in faina se amesteca un pachet de praf de copt. Se amesteca albusurile spuma cu compozitia si se adauga zahar vanilat sau alte arome. Se tapeteaza tava cu faina, si se toarna compozitia, se niveleaza cu o spatula.

Se da 3-4 min la cuptor. Intre timp visinile se dau prin faina pentru a nu-si lasa prea multa zeama la copt.

Se scoate tava se adauga visinile si se da la cuptor pana se coace.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...