Tarta cu fructe (visine)

Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si cu laptele si faina treptat, pana se omogenizeaz

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 250 grame zahar
  • 14-15 linguri de faina
  • o jumatate de cana de ulei (1 pachet de margarina)
  • 1 cana de lapte
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
  • arome
  • visine

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si cu laptele si faina treptat, pana se omogenizeaza. In prealabil in faina se amesteca un pachet de praf de copt. Se amesteca albusurile spuma cu compozitia si se adauga zahar vanilat sau alte arome. Se tapeteaza tava cu faina, si se toarna compozitia, se niveleaza cu o spatula.

Se da 3-4 min la cuptor. Intre timp visinile se dau prin faina pentru a nu-si lasa prea multa zeama la copt.

Se scoate tava se adauga visinile si se da la cuptor pana se coace.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...