Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si cu laptele si faina treptat, pana se omogenizeaz
Se separa albusurile de galbenusuri. Se bat albusurile spuma. Galbenusurile se amesteca cu zaharul si cu laptele si faina treptat, pana se omogenizeaza. In prealabil in faina se amesteca un pachet de praf de copt. Se amesteca albusurile spuma cu compozitia si se adauga zahar vanilat sau alte arome. Se tapeteaza tava cu faina, si se toarna compozitia, se niveleaza cu o spatula.
Se da 3-4 min la cuptor. Intre timp visinile se dau prin faina pentru a nu-si lasa prea multa zeama la copt.
Se scoate tava se adauga visinile si se da la cuptor pana se coace.
O zama simplu de preparat, aproape ca se face singura. Principalul este sa ai ingrediente de calitate. Doar fasolea...
Zama de fasole verde cu afumatura proaspataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura