Tarta cu orez si visine

Laptele, 2 linguri zahar si 2 plicuri zahar vanilat se dau in fiert. Se adauga orezul si se fierbe la foc mic. Se lasa sa se raceasca. Se amesteca vis

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 ml lapte
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 linguri zahar
  • 150 g orez
  • 500 g visine fara samburi
  • 2 linguri zahar
  • un plic zahar vanilat
  • 200 g fursecuri sau biscuiti
  • 125 ml frisca
  • ciocolata rasa

Mod de preparare

Laptele, 2 linguri zahar si 2 plicuri zahar vanilat se dau in fiert. Se adauga orezul si se fierbe la foc mic. Se lasa sa se raceasca. Se amesteca visinele cu 2 linguri zahar si un plic zahar vanilat. Pe fundul unei tavi tapetate cu celofan se pun biscuitii, se stropesc cu visinata si se pun visinele. Se toarna orezul amestecat cu frisca batuta. Se presara cu ciocolata deasupra si se da la rece.
Se serveste taiat patrate.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide