Se lasa aluatul sa se dezghete apoi se pune in forma de tarta si se coace 10 min. 150 g zahar, 100 g unt si sucul de lamaie se amesteca foarte bine si
Se lasa aluatul sa se dezghete apoi se pune in forma de tarta si se coace 10 min. 150 g zahar, 100 g unt si sucul de lamaie se amesteca foarte bine si se pun pe foc sa se caramelizeze. Perele se taie felii iar smochinele se taie cuburi. Se amesteca fructele cu caramelul si se toarna compozitia peste aluat. 50 g unt, 50 g zahar, faina, o lingura alune tocate se amesteca si se presara deasupra tartei. Se coace 30 min.
Desertul de față este declarat de către soțul meu, cel mai bun din anul acesta, dintre deserturile făcute de mine. Cred...
Budinca de caramel cu piscoturi SavoiardiDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata