Tarta de biscuiti cu crema de branza

Tarta de biscuiti cu crema de branza este surioara mai mica a cheesecake-ului american, dar asta nu inaseamna cu nu poate fi chiar mai buna decat un cheesecake.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g biscuiti
  • 100 g unt
  • 300 g crema de branza
  • 200 g frisca
  • 100 g iaurt
  • 100 g zahar
  • 5 g gelatina
  • 1 plic de tort jelee rosu
  • 3 linguri de zahar
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Dam biscuitii prin masina de tocat, ii amestecam cu untul topit si 2 linguri de zahar.
Ttapetam o tava cu pereti detasabili cu folie alimentara adaugam biscuitii si cu o lingura ii presam putin
branza o mixam cu zaharul pana acesta se topeste.
Frisca o batem bine si adaugam iaurtul, amestecam dupa care adaugam si branza si omogenizam.
Hidratam gelatina in 3 linguri de apa timp de 5 minute, dupa care o punem pe baie de abur pana se dizolva complet. Adaugam compozitia de branza, omogenizam dupa care turnam peste blatul de biscuiti. Dam la frigider pentru 30 de minute.
Pregatim plicul de tort jelee conform instructiunilor de pe plic dupa care o lasam 1 minut sa se raceasca si o turnam peste crema. Dam din nou la rece pana se intareste, razuim ciocolata deasupra.


Tarta de biscuiti cu crema de branza se serveste rece, cu ciocolata rasa pe deasupra.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptor

Îmi place să gătesc la cuptor, în pungă, deoarece mâncarea se face foarte ușor și este oarecum...

Reteta de sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca