O tava rotunda se unge cu putin ulei dupa care se presara un pic de zahar.Merele se curata de coaje si se taie in rondele ,se pun in tava.In continuar
O tava rotunda se unge cu putin ulei dupa care se presara un pic de zahar.Merele se curata de coaje si se taie in rondele ,se pun in tava.In continuare zaharul, ouale, laptele, faina si vanilia se bat cu mixterul 2-3min.,dupa care compozitia se toarna in tava peste mere si se da la cuptor la temperatura de 180 grade ,40 min
(se incearca cu un betisor)
Se poate servi calda sau rece acompaniata de frisca sau smintana.
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspetePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura