Se amesteca faina cu uleiul, oul, sarea, vanilia si praful de copt, dizolvat in lapte. Se framanta un aluat, se intinde o foaie rotunda si se pune in
Se amesteca faina cu uleiul, oul, sarea, vanilia si praful de copt, dizolvat in lapte. Se framanta un aluat, se intinde o foaie rotunda si se pune in forma de tarta tapetata. Se ridica aluatul pe marginea formei. Se curata merele si se taie felii. Se freaca untul cu zaharul si se adauga oul si feliile de mere. Se amesteca si se toarna compozitia peste aluat, se coace la foc mare, timp de 35 de minute dupa care se scoate din forma.
Se serveste pudrata cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Tarta cu zmeura si branza dulce
Tarta cu caise si smantana
Tarta de capsuni
O minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti