Visinile, curatate de simburi, se presara cu zahar si se tin o ora la rece. Untul se freaca cu zaharul si sarea pina devine o crema spumoasa. Se adaug
Visinile, curatate de simburi, se presara cu zahar si se tin o ora la rece. Untul se freaca cu zaharul si sarea pina devine o crema spumoasa. Se adauga apoi galbenusurile, unul cite unul, frecindu-se continuu, se incorporeaza treptat faina si la sfirsit albusurile batute spuma. Compozitia se toarna apoi intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Deasupra, se aseaza visinile intr-un strat uniform. Se coace la foc potrivit, cca. 40 minute.
Se taie calda, se aseaza pe farfurie si se pudreaza cu zahar pudra
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj