Se amesteca faina cu untul mai moale, zaharul, oul si 2 plicuri de zahar vanilat. Se pune aluatul 2 ore la rece apoi se intinde in forma de tarta si s
Se amesteca faina cu untul mai moale, zaharul, oul si 2 plicuri de zahar vanilat. Se pune aluatul 2 ore la rece apoi se intinde in forma de tarta si se coace la foc potrivit. Se lasa sa se raceasca. Prunele se macina si se amesteca cu zaharul si apa. Se pun la fiert, se adauga faina si se amesteca pentru a nu se face cocoloase. Se lasa sa se lege bine compozitia apoi se ia de pe foc si se raceste. Se dizolva gelatina si se amesteca cu prunele. Se pune pe blat crema si se da 3 ore la rece. Se decoreaza cu frisca.
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa