Tarta simpla cu branza

Tarta cu branza este foarte usor de preparat. Este o prajitura cu branza delicioasa, usoara cu aroma discreta de vanilie.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1pachet de foitaj
  • 200g branza proaspata
  • 2linguri smantana
  • 2linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 3oua
  • 1plic tort gelee
  • fructe

Mod de preparare

Capitonam forma de tarta cu foitaj, deasupra punem amestecul de branza, smantana, zahar, oua, vanilie si un praf de sare, nivelam suprafata iar deasupra punem fructele; eu am folosit caise de la congelator;

Dam la cuptor la foc mic 40min iar dupa ce s-a racit turnam deasupra jeleul facut dupa instructiunile de pe plic;mai lasam la frigider 30min sa se intareasca.


Dupa ce s-a racit, feliem tarta cu branza si se poate servi.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...