Tarta simpla cu branza

Tarta cu branza este foarte usor de preparat. Este o prajitura cu branza delicioasa, usoara cu aroma discreta de vanilie.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1pachet de foitaj
  • 200g branza proaspata
  • 2linguri smantana
  • 2linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • 3oua
  • 1plic tort gelee
  • fructe

Mod de preparare

Capitonam forma de tarta cu foitaj, deasupra punem amestecul de branza, smantana, zahar, oua, vanilie si un praf de sare, nivelam suprafata iar deasupra punem fructele; eu am folosit caise de la congelator;

Dam la cuptor la foc mic 40min iar dupa ce s-a racit turnam deasupra jeleul facut dupa instructiunile de pe plic;mai lasam la frigider 30min sa se intareasca.


Dupa ce s-a racit, feliem tarta cu branza si se poate servi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...