Se topeste untul si se unge cu acesta o tava de copt cu dimensiunile 20 x 30 cm, apoi se presara zahar tos. Se aseaza bananele in tava, intr-un singur
Se topeste untul si se unge cu acesta o tava de copt cu dimensiunile 20 x 30 cm, apoi se presara zahar tos. Se aseaza bananele in tava, intr-un singur strat. Se preincalzeste cuptorul la semnul 6/200 gC. Se intinde aluatul intr-o foaie ceva mai mare decit tava de copt si se aseaza deasupra bananelor, invelind marginile in partea de jos a tavii. Se da la cuptor aprox. 12 minute, pina cind aluatul se ridica si se rumeneste. Se desprind marginile aluatului cu ajutorul unui cutit si se rastoarna tava pe o alta tava.
Se taie cit este calda si se serveste cu inghetata de vanilie
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspeteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj