Tartele sunt unul dintre cele mai apreciate retete de deserturi. Sunt foarte usor de facut si pot fi adaptate in functie de preferintele fiecaruia dintre noi: umplute cu fructe, crocante, cu branza si fructe, combinatiile sunt la discretie.
Taiati batoanele bucati si puneti-le intr-un vas la bain-marie pana se topesc complet. Adaugati smantana dulce si amestecati pentru omogenizare.
Adaugati fulgii de porumb si visinele (pe care eu le-am inlocuit cu mure din dulceata). Amestecati si turnati apoi compozitia in forme rotunde, de muffins.
Se tin la frigider pana cand tartele se racesc complet si se intaresc.
Reteta Tarte crocante cu Mars si fulgi de porumb a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Tartele crocante cu batoane Mars merg perfect servite alaturi de o cana cu lapte caldut.
Mai jos am sa va prezint chiftele de peste ce sunt mancate rapid si cu mare pofta. Reteta de fata este una simpla,...
Chiftele de pesteOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj