Tarte cu ananas

Se cerne 200 gr. faina, care se amesteca cu 200 gr. zahar pisat si 200 gr. migdale pisate. Se adauga 2-3 oua, atat cat se cere, ca framantind, sa fie

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. faina
  • 200 gr. zahar
  • 200 gr. migdale
  • 3 oua
  • unt
  • marmelada

Mod de preparare

Se cerne 200 gr. faina, care se amesteca cu 200 gr. zahar pisat si 200 gr. migdale pisate. Se adauga 2-3 oua, atat cat se cere, ca framantind, sa fie un aluat potrivit de tare. Se intinde o foaie de 3-4 mm grosime, se taie ronduri, care se aseaza in mici forme de tabla bine unse cu unt. Se pun deasupra bucati de ananas zaharisit, peste care se toarna o marmelada subtire de caise. Se coc, si cand sunt gata, se pun sa se racoreasca pe o sita.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv placinta cu spanac, jambon spaniol si branza

Cand vine vorba de placinte sau tarte sarate, ai mei nu dau inapoi deloc! Sub diverse combinatii, cu ingrediente mereu la...

Aperitiv placinta cu spanac, jambon spaniol si branza
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise