Se cerne 200 gr. faina, care se amesteca cu 200 gr. zahar pisat si 200 gr. migdale pisate. Se adauga 2-3 oua, atat cat se cere, ca framantind, sa fie
Se cerne 200 gr. faina, care se amesteca cu 200 gr. zahar pisat si 200 gr. migdale pisate. Se adauga 2-3 oua, atat cat se cere, ca framantind, sa fie un aluat potrivit de tare. Se intinde o foaie de 3-4 mm grosime, se taie ronduri, care se aseaza in mici forme de tabla bine unse cu unt. Se pun deasupra bucati de ananas zaharisit, peste care se toarna o marmelada subtire de caise. Se coc, si cand sunt gata, se pun sa se racoreasca pe o sita.
Cand vine vorba de placinte sau tarte sarate, ai mei nu dau inapoi deloc! Sub diverse combinatii, cu ingrediente mereu la...
Aperitiv placinta cu spanac, jambon spaniol si branzaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura