Tarte cu ananas

Se cerne 200 gr. faina, care se amesteca cu 200 gr. zahar pisat si 200 gr. migdale pisate. Se adauga 2-3 oua, atat cat se cere, ca framantind, sa fie

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. faina
  • 200 gr. zahar
  • 200 gr. migdale
  • 3 oua
  • unt
  • marmelada

Mod de preparare

Se cerne 200 gr. faina, care se amesteca cu 200 gr. zahar pisat si 200 gr. migdale pisate. Se adauga 2-3 oua, atat cat se cere, ca framantind, sa fie un aluat potrivit de tare. Se intinde o foaie de 3-4 mm grosime, se taie ronduri, care se aseaza in mici forme de tabla bine unse cu unt. Se pun deasupra bucati de ananas zaharisit, peste care se toarna o marmelada subtire de caise. Se coc, si cand sunt gata, se pun sa se racoreasca pe o sita.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata

De sezon, rapid, usor si gustos.......

Desert prajitura cu caise si fulgi de ciocolata
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii