Se bat albusurile cu zaharul,se adauga galbenusurile si restul ingredientelor. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia si
Se bat albusurile cu zaharul,se adauga galbenusurile si restul ingredientelor. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia si se coace la foc potrivit, 25-30 min. Se scoate din cuptor si se lasa la racit.
Glazura:
Se pun pe foc margarina, zaharul, cacaua si apa, si se dau in cateva clocote pana se ingroasa putin. Se opreste focul si se pune esenta.
Dupa ce se raceste blatul, se taie in patrate. Fiecare patrat se tavaleste prin glazura de cacao si apoi prin nuca de cocos (sau prin nuci macinate).
Se aseaza pe o farfurie la distanta una de alta si nesuprapuse, pana se intareste glazura. Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights
Alte retete recomandate:
Pentru aceasta reteta am avut ca sursa de inspiratie o reteta de-a Andreei.
Desert tort cu mere, nuci si crema de branzaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa