Tiramisu reţetă originala Se freaca galbenusurile cu zaharul in cratita pana se obtine o pasta groasa, se adauga laptele si se amesteca bine. Se pune amestecul pe baie de abur
Se freaca galbenusurile cu zaharul in cratita pana se obtine o pasta groasa, se adauga laptele si se amesteca bine. Se pune amestecul pe baie de abur si se amesteca pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca si se adauga mascarpone. Se bat albusurile spuma si se adauga in cratita. Inmuiem piscoturile in cafea,asezam un strat intr-o tava de chec, care a fost imbracata in folie de aluminiu, adaugam un strat de compozitie si tot asa pana se termina piscoturile si compozitia. Trebuie ca ultimul strat sa fie de crema, peste care presaram cacao proaspat cernuta.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa