Tiramisu reţetă originala Se freaca galbenusurile cu zaharul in cratita pana se obtine o pasta groasa, se adauga laptele si se amesteca bine. Se pune amestecul pe baie de abur
Se freaca galbenusurile cu zaharul in cratita pana se obtine o pasta groasa, se adauga laptele si se amesteca bine. Se pune amestecul pe baie de abur si se amesteca pana se ingroasa. Se lasa sa se raceasca si se adauga mascarpone. Se bat albusurile spuma si se adauga in cratita. Inmuiem piscoturile in cafea,asezam un strat intr-o tava de chec, care a fost imbracata in folie de aluminiu, adaugam un strat de compozitie si tot asa pana se termina piscoturile si compozitia. Trebuie ca ultimul strat sa fie de crema, peste care presaram cacao proaspat cernuta.
M-au tentat mult preparatele lui Laurici si ale lui Alex cu somon. Am reusit sa cumpar un somon proaspat, l-am curatat,...
Chiftelute din somonOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj