Tiramisu reţetă clasica Se amesteca intr-o salatiera galbenusul mascarpone zaharul, in alta salatiera se amesteca albusurile pana se face spuma.
Se amesteca intr-o salatiera galbenusul mascarpone zaharul in alta salatiera se amesteca albusurile pana se face spuma se amesteca amandoua creme si se freaca incet sa nu se taie. Se pun piscoturile intr-o tava si se insiropeaza cu cafea sau nes, apoi se pune crema peste primul rand de piscoturi si iar piscoturi si crema. Peste prajitura se preseaza cacao si putin nes si se tine la frigider 4 ore.
Se serveste rece.
Ador supele astea asa cum ador dovleacul. Sunt usor de preparat, sunt hranitoare si se potrivesc atat pentru cei mici cat si...
Supa crema de dovleac cu linte rosieIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.