Tiramisu reţetă la pahar Se mixeaza bine albusul cu zaharul.Dupa ce bezeaua s-a intarit se amesteca cu branza mascarpone, tot cu mixerul. Capsunii se taie pe jumatate si se da
Se mixeaza bine albusul cu zaharul.Dupa ce bezeaua s-a intarit se amesteca cu branza mascarpone, tot cu mixerul. Capsunii se taie pe jumatate si se dau cu zahar pudra vanilat. Restul de fructe se taie cubulete sau feliute. Se prepara un sirop din vin alb( capsunata ),siropul care se lasa de la de capsuni si putin sirop de la compotul de ananas.
Parfe-ul se aseaza in pahare largi la gura astfel:se inmoaie piscoturile in sirop, se rup pe masura paharului si se aseaza straturi: piscoturi, crema, fructe, pana se umple paharul.
Se da la rece.Este delicios si foarte racoritor.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.