Tiramisu reţetă la pahar

Tiramisu reţetă la pahar Se mixeaza bine albusul cu zaharul.Dupa ce bezeaua s-a intarit se amesteca cu branza mascarpone, tot cu mixerul. Capsunii se taie pe jumatate si se da

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de piscoturi
  • 3 albusuri
  • 120 g zahar
  • 250 g mascarpone
  • 1 pahar de vin alb dulce(sau putina capsunata)
  • fructe(capsuni
  • struguri
  • kiwi
  • ananas din compot)

Mod de preparare

Se mixeaza bine albusul cu zaharul.Dupa ce bezeaua s-a intarit se amesteca cu branza mascarpone, tot cu mixerul. Capsunii se taie pe jumatate si se dau cu zahar pudra vanilat. Restul de fructe se taie cubulete sau feliute. Se prepara un sirop din vin alb( capsunata ),siropul care se lasa de la de capsuni si putin sirop de la compotul de ananas.

Parfe-ul se aseaza in pahare largi la gura astfel:se inmoaie piscoturile in sirop, se rup pe masura paharului si se aseaza straturi: piscoturi, crema, fructe, pana se umple paharul.

Se da la rece.Este delicios si foarte racoritor.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare aromata cu vinete si pui

Mancare aromata cu vinete si pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca