Tiramisu reţetă cu fructe este un desert deosebit de gustos. Tiramisu poate varia ca si compozitie dupa preferintele voastre, pentru aceasta reteta aveti nevoie de piscoturi si visine fara samburi.
Tiramisu reţetă cu fructe este un desert deosebit de gustos. Pentru aceasta reteta faceti mai intai un piure fin din visine cu ajutorul unui blender.
Smantana cu zaharul se bat bine pana devine o spuma. Mascarpone se freaca pana devine cremoasa. Aceasta poate fi inlocuita si cu branza dulce.In acest caz insa trebuie sa amestecati cu 2-3 linguri de smantana. De asemenea folositi si niste gelatina.
Piureul de visine se amesteca cu frisca si branza mascarpone.
Puneti folie alimentara intr-o tava de chec si asezati primul strat de piscoturi. Acestea le tavaliti intai prin cafea. Dupa ce ati asezat primul strat de piscoturi, puneti si jumatate din crema peste, apoi puneti un alt strat de piscoturi inmuiate in cafea si restul cremei. In crema se pot adauga si cateva visine intregi, pentru un gust si mai racoritor. Deasupra se cerne cacao, cu o sita fina. Tiramisu cu visine se lasa la frigider pentru 3-4 ore.
Tiramisu cu visine se scoate din tava, se aseaza pe platou si se imbraca pe margini cu jumatati de piscoturi. Se decoreaza cu visine si ciocolata rasa.
Sursa acestei retete est blogul Truedelights.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii