Tiramisu reţetă adaptata

Tiramisu reţetă adaptata Branza dulce se amesteca cu branza mascarpone, cu apa minerala, zaharul, praful de vanilie si 2 pachetele de scortisoara. Blatul de tort se taie in 12

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. branza dulce de vaca
  • 250 gr. mascarpone
  • 5 linguri de apa minerala
  • 1 praf de vanilie
  • 50 gr. zahar
  • 5 pachetele de scortisoara macinata
  • 200 gr. blat de tort cu miere de stup
  • 1 dl. lichior de migdale
  • fructe pentru ornat: 1 kiwi. 1 portocala
  • 1 banana;(6 portii)

Mod de preparare

Branza dulce se amesteca cu branza mascarpone, cu apa minerala, zaharul, praful de vanilie si 2 pachetele de scortisoara. Blatul de tort se taie in 12 bucati.

In boluri de sticla se pune cate o bucata de blat de tort, se insiropeaza cu lichior, se aseaza cate un strat de crema, se da cu pudra, cu scortisoara si din nou se pune crema. Peste crema se aseaza, inca o bucata de blat de tort, se acopera cu crema si se orneaza cu fructe dupa dorinta.
Pana la servire, se pastreaza bolurile la rece.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca