Batem untul, zaharul si galbenusurile, amestecam faina cu cacao, migdalele si praful de copt. Le amestecam. Turnam aluatul intr-o forma de tort unsa
Batem untul, zaharul si galbenusurile, amestecam faina cu cacao, migdalele si praful de copt. Le amestecam. Turnam aluatul intr-o forma de tort unsa cu unt si presarata cu faina si il coacem in cuptorul pre-incalzit, lasam sa se raceasca. Amestecam gemul de prune cu jumate din , restul frecam cu intaritorul si zaharul vanilat pana obtinem o spuma tare, incorporam de gem de prune. Intindem pe aluatul obtinut, si punem la frig pentru 1-2 ore. Jeleul de tort il preparam dupa instructiuni, si il intindem deasupra tortului si punem din nou la rece.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu fructe
Cremsnit
Tare buna acesta ciorbita, as zice ca este printre preferatele mele. Am tot vazut acesta reteta pe la voi si am cautat si pe...
Ciorba cu afumatura si zeama de varzaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj