Faina+apa+praful de copt+zahar tos+zahar vanilinat+oul+untul se amesteca bine. Aluatul se intinde pe masa si se impatureste in doua, netezind cu maini
Faina+apa+praful de copt+zahar tos+zahar vanilinat+oul+untul se amesteca bine. Aluatul se intinde pe masa si se impatureste in doua, netezind cu mainile. Se intinde pe o tava unsa si se da la cuptor 30-40 minute. Se unge aluatul cu gem de caise.
Umplutura: untul, zaharul tos, cel vanilat si apa se incalzesc usor, se amesteca continuu pana se dizolva dupa care se adauga alunele macinate si se lasa la racit. Se intinde uniform umplutura pe aluat
Se da la copt la2-3 trepte aprox. 180 de grade timp de 25-30 min.
Dupa aia se taie triunghiuri, se prepara glazura si se inmoaie colturile.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa