Se framinta repede un aluat (din faina, unt, smintina si sare) si se da la rece 2-3 ore. Se intinde o foaie groasa de 5 mm, care se taie in patratele.
Se framinta repede un aluat (din faina, unt, smintina si sare) si se da la rece 2-3 ore. Se intinde o foaie groasa de 5 mm, care se taie in patratele. Acestea se umplu cu marmelada fina si se indoaie, in forma de triunghiuri. Se ung deasupra cu ou batut si se presara nuci tocate, amestecate cu zahar. Se aseaza intr-o tava presarata cu faina si se coc la foc potrivit 15-20 minute.
Ciorba de fasole este de departe preferata mea din categoria ciorbelor de post. Este simpla si foarte gustoasa si perfecta...
Ciorba de fasole boabe, de postIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa