Trufe cu ciocolata amaruie

Se pune intr-un vas ciocolata, se adauga doua linguri de apa si se topeste in baie de aburi. Cind s-a topit se bate bine ciocolata cu untul si galbenu

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 gr. ciocolata amaruie
  • apa
  • 150 gr. unt
  • 2 galbenusuri
  • 200 gr. cacao

Mod de preparare

Se pune intr-un vas ciocolata, se adauga doua linguri de apa si se topeste in baie de aburi. Cand s-a topit se bate bine ciocolata cu untul si galbenusurile. Cand crema este consistenta, se iau cu lingurinta bulete de ciocolata si se dau prin cacao.


Se lasa la racit inainte de a se servi.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura de joi a Octaviei

O  reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...

Desert prajitura de joi a Octaviei
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii