Se macina fin grauntele, se amesteca cu mierea si cu aromele pentru turta dulce si se adauga lapte pana se formeaza aluatul. Acestea se lasa sa creasc
Se macina fin grauntele, se amesteca cu mierea si cu aromele pentru turta dulce si se adauga lapte pana se formeaza aluatul. Acestea se lasa sa creasca cel putin 1 ora.
Din aceasta coca putem taia diverse forme si le putem orna. Apoi se lasa la uscat.
Se framanta coca, se presara martipan subtire(nuca de cocos), se intinde si se taie in bucati.
La coca de baza se pot adauga nuci tocate, fructe uscate, seminte etc.
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa