Pentru aceasta reteta de post de turta dulce cu nuca sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, zahar, esenta de rom, cuisoare, scortisoara, nuci, ulei, bicarbonat, coaja de portocale.
Se arde intr-o cratita 150g zahar, se adauga apa si se amesteca cu restul de zahar. Compozitia rezultata se toarna peste faina intr-un castron, impreuna cu o lingura de rom, uleiul, bicarbonatul, scortisoara si cuisoarele pisate. Se macina nuca si se adauda si ea, impreuna cu coaja de portocale.
Se unge o tava in care se toarna compozitia si se pune la cuptor.
Se serveste rece.
Alte retete recomandate:
Tort diplomat
Chec pufos
Pasca cu ciocolata
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa