Turta dulce delicioasa

Pentru turta dulce se pune mierea in vasul in care se va pregati compozitia si se amesteca pe marginea masinii pana se moaie. Se da la o parte, se pune zaharul.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g miere
  • 350 g faina
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • un varf de lingurita de scortisoara
  • un varf de lingurita de cuisoare
  • 1 lingura rom
  • 1 lingura ulei
  • 3/4 pahar de nuci
  • unt sau
  • ulei pentru uns tava.

Mod de preparare

Pentru turta dulce se pune mierea in vasul in care se va pregati compozitia si se amesteca pe marginea masinii pana se moaie. Se da la o parte, se pune zaharul, faina cernuta, cate putin odata. si dupa ce s-a mai racorit, ouale intregi, pe rand. Se freaca totul bine, se mai adauga bicarbonatul proaspat cernut, apoi cuisoare si scortisoara pisata, rom, ulei si nuci curatite, nesfaramate. Se unge o tava cu unt, se toarna compozitia, se pun deasupra bucati de nuca si prajitura se coace la foc potrivit.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...