Se arde zaharul intr-o cratita si se stinge cu apa. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra, vanilia si sarea pana cand amestecul devine o crema. Se
Se arde zaharul intr-o cratita si se stinge cu apa. Se freaca galbenusurile cu zaharul pudra, vanilia si sarea pana cand amestecul devine o crema. Se adauga in crema de galbenusuri faina si siropul de zahar ars. Se amesteca din nou bine cu lingura de lemn si apoi se pun scortisoara, bicarbonatul si cuisoarele. La sfarsit, se inglobeaza albusurile batute spuma. Se amesteca foarte usor si se toarna compozitia in forma de chec tapetata. Se coace la foc potrivit, timp de 1 ora.
Se serveste rece si se pudreaza cu zahar.
Alte retete recomandate:
Turta dulce
Tarte cu mere
Tarta cu fructe
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa