Se unge o tava cu margarina. Se imparte pachetul de foi de placinta in 2, se aseaza jumatate din foi in tava unse cu ulei fiecare, se toarna toate cel
Se unge o tava cu margarina. Se imparte pachetul de foi de placinta in 2, se aseaza jumatate din foi in tava unse cu ulei fiecare, se toarna toate cele de mai sus omogenizate cu mixerul, se aseaza celelalte foi tot asa unse cu ulei fiecare. Deasupra se toarna 1 ou batut cu o ceasca de lapte batut. Se baga la cuptor pentru circa 45 min. pana se rumeneste.
Se taie rece in patrate si se pudreaza cu zahar pudra.
Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate. Uleiul...
Desert tort cu crema de zmeura si mureOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj