Un fel de cremsnit

Se unge o tava cu margarina. Se imparte pachetul de foi de placinta in 2, se aseaza jumatate din foi in tava unse cu ulei fiecare, se toarna toate cel

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foi placinta din comert
  • 8 oua
  • 1 litru lapte batut
  • 2 cani de zahar
  • 1 cana faina
  • mirodenii (zahar vanilat
  • coaja de lamaie)
  • 1 praf de copt
  • optional 250 gr. branza de vaci

Mod de preparare

Se unge o tava cu margarina. Se imparte pachetul de foi de placinta in 2, se aseaza jumatate din foi in tava unse cu ulei fiecare, se toarna toate cele de mai sus omogenizate cu mixerul, se aseaza celelalte foi tot asa unse cu ulei fiecare. Deasupra se toarna 1 ou batut cu o ceasca de lapte batut. Se baga la cuptor pentru circa 45 min. pana se rumeneste.
Se taie rece in patrate si se pudreaza cu zahar pudra.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu crema de zmeura si mure

Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate. Uleiul...

Desert tort cu crema de zmeura si mure
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca