Se unge o tava cu margarina. Se imparte pachetul de foi de placinta in 2, se aseaza jumatate din foi in tava unse cu ulei fiecare, se toarna toate cel
Se unge o tava cu margarina. Se imparte pachetul de foi de placinta in 2, se aseaza jumatate din foi in tava unse cu ulei fiecare, se toarna toate cele de mai sus omogenizate cu mixerul, se aseaza celelalte foi tot asa unse cu ulei fiecare. Deasupra se toarna 1 ou batut cu o ceasca de lapte batut. Se baga la cuptor pentru circa 45 min. pana se rumeneste.
Se taie rece in patrate si se pudreaza cu zahar pudra.
Dupa o reteta de-a Sylviei. Demult imi doream sa incerc o reteta cu creveti, dar m-am tot ferit de ei, nu stiu de ce. Sunt...
Linguini con gamberetti sau Paste cu crevetiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura