Se bate untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun ouale si se continua baterea. Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza in amestec im
Se bate untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun ouale si se continua baterea. Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza in amestec impreuna cu laptele. Se ung 12 forme de ursuleti, se toarna acest amestec si se coc 25-30 min.
Se topeste ciocolata pe aburi si se glazureaza 6 ursuleti. Se bate albusul bezea cu zaharul pudra si se glazureaza ceilalti ursuleti. Toti se decoreaza cu migdale, perlute si drajeuri.
Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa