Ursuleti

Se bate untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun ouale si se continua baterea. Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza in amestec im

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • un plic zahar vanilat
  • 4 oua
  • sare
  • 400 g faina
  • 75 ml lapte
  • 200 g ciocolata
  • un albus
  • 150 g zahar
  • o lingura migdale tocate
  • 3 linguri perlute de zahar
  • drajeuri colorate

Mod de preparare

Se bate untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun ouale si se continua baterea. Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza in amestec impreuna cu laptele. Se ung 12 forme de ursuleti, se toarna acest amestec si se coc 25-30 min.

Se topeste ciocolata pe aburi si se glazureaza 6 ursuleti. Se bate albusul bezea cu zaharul pudra si se glazureaza ceilalti ursuleti. Toti se decoreaza cu migdale, perlute si drajeuri.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide