Ursuleti

Se bate untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun ouale si se continua baterea. Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza in amestec im

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • un plic zahar vanilat
  • 4 oua
  • sare
  • 400 g faina
  • 75 ml lapte
  • 200 g ciocolata
  • un albus
  • 150 g zahar
  • o lingura migdale tocate
  • 3 linguri perlute de zahar
  • drajeuri colorate

Mod de preparare

Se bate untul cu zaharul si zaharul vanilat. Se pun ouale si se continua baterea. Se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza in amestec impreuna cu laptele. Se ung 12 forme de ursuleti, se toarna acest amestec si se coc 25-30 min.

Se topeste ciocolata pe aburi si se glazureaza 6 ursuleti. Se bate albusul bezea cu zaharul pudra si se glazureaza ceilalti ursuleti. Toti se decoreaza cu migdale, perlute si drajeuri.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tocanita din organe de miel

Am făcut inventar în congelator și am descoperit un pachet cu măruntaie de miel ;) Cum cu drobul nu prea am success...

Tocanita din organe de miel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca