Branza de Capra cu Petale de Trandafiri si Cardamom este un desert sofisticat si foarte gustos. Pentru a pregati aceasta reteta va trebuie branza de capra, cardamom simiere de salcam.
Este o reteta foarte aromata, cu un gust exotic datorita cardamomului, un condiment originar din sudul Indiei, inrudit cu ghimbirul. Scoate semintele din boabele de cardamom si piseaza-le. Sfarama branza cu ajutorul unei furculite cateva secunde pana formezi o pasta. Amesteca pulberea de cardamom cu petalele de trandafir maruntite.
Toarna pasta de branza in doua forme mici pentru a-si recapata forma originala.
Aseaza branza pe doua farfurii si orneaza cu cateva petale de trandarir proaspete, cu boboci de trandafir mai mici sau cu fructe proaspete.
Branza de Capra cu Petale de Trandafiri si Cardamom se serveste cu o lingurita de miere de salcam.
Sursa acestei retete este site-ul Softcolours.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti