Mere coapte cu gem de prune

Merele coapte cu gem de prune reprezinta un desert rapid si simplu, dar delicios si sanatos.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg mere
  • gem de prune
  • miez de nuca
  • miere de albine

Mod de preparare

Se curata si spala merele, se scobesc la mijloc si se ung cu putina miere, se presara miez de nuca macinat si apoi se adauga cate o lingurita de gem de prune si se dau la cuptor.....cand incep sa se aureasca se opreste focul la cuptor si se mai lasa 5min pt a se face in tihna


Merele coapte se servesc calde ca atare. sau reci alaturi de o cupa de inghetata in zilele toride de vara

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Supa de pui cu galuste din faina de mei

Este idel pentru bebelusi si copii si inlocuieste cu succes faina de grau! De aceea eu folosesc faina de mei pentru a ii...

Supa de pui cu galuste din faina de mei
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii