Cele 3 oua se amesteca cu zaharul, mierea si celelate ingrediente, iar aluatul rezultat se imparte in 3 (daca mai este nevoie de faina, se mai poate a
Cele 3 oua se amesteca cu zaharul, mierea si celelate ingrediente, iar aluatul rezultat se imparte in 3 (daca mai este nevoie de faina, se mai poate aduga). Foile se coc pe fundul unei tavi unse cu ulei si tapetate cu faina.
Crema: din smantana, zahar si zahar vanilat se face o frisca la care se aduga nuca prajita si macinata. Frisca se pune intre foi (care nu trebuie insiropate), ultima foaie se pudreaza cu zahar pudra si vanilat. Peste foi se asaza o greutate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa