Se amesteca oul cu margarina, adaugam 5 linguri de lapte si 2 linguri de miere. Incorporam faina, zaharul si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Re
Se amesteca oul cu margarina, adaugam 5 linguri de lapte si 2 linguri de miere. Incorporam faina, zaharul si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie. Restul de lapte se pune la fiert cu vanilia (miezul scos din batonul de vanilie), adaugam grisul si fierbem pana se ingroasa si punem la racit. Aluatul de prajitura se imparte in 4 parti. Se intind foile , se coc pe fund de tava uns si infainat, la 180 grade C. Intre timp, in gris incorporam untul, restul de miere si esenta de rom. Umplem cu crema foile, iar deasupra acoperim cu glazura de ciocolata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa