Se freaca zaharul cu galbenusurile pina se face ca o crema, se adauga apoi amestecind mereu coaja si zeama de lamiie, pesmetul, iar la sfirsit albusur
Se freaca zaharul cu galbenusurile pina se face ca o crema, se adauga apoi amestecind mereu coaja si zeama de lamiie, pesmetul, iar la sfirsit albusurile batute spuma. Se pune compozitia in forma de savarina (forma rotunda). Se coace la foc potrivit, apoi se insiropeaza cu un sirop facut din miere, apa si rom. Dupa ce se raceste, se umple in mijloc cu frisca.
Îmi plac foarte mult toate aceste ingrediente, așa că m-am gândit să le combin, pentru a face o mâncare...
Chiftelute cu spaghete, in sos de smantana si cascavalGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa