Se amesteca mierea cu galbenusurile, pina ce se obtine o crema consistenta. Se adauga scortisoara, romul, cafeaua si se amesteca din nou. Se amesteca
Se amesteca mierea cu galbenusurile, pina ce se obtine o crema consistenta. Se adauga scortisoara, romul, cafeaua si se amesteca din nou. Se amesteca pesmetul de turta dulce cu faina si praful de copt si, alternativ, se incorporeaza in compozitie, impreuna cu albusurile batute spuma. Se coace aluatul in forma de tort. Dupa ce s-a racit, se taie tortul si se umple cu crema de cafea, se aplica o glazura de rom si se decoreaza, cu cornetul, cu glazura de cacao.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa