Se pune mierea intr-un vas la foc mic si se amesteca pina devine lichida. Se da la o parte, se lasa sa se raceasca si se adauga zaharul, coaja de lami
Se pune mierea intr-un vas la foc mic si se amesteca pina devine lichida. Se da la o parte, se lasa sa se raceasca si se adauga zaharul, coaja de lamiie, bicarbonatul dizolvat in putina zeama de lamiie sau otet. Se bate cu telul, punind si ouale unul cite unul, pina cind compozitia devine spumoasa, apoi se adauga treptat faina. Se pune intr-o tava de copt unsa cu unt sau cu ulei, iar deasupra se presara sferturi de nuci. Se da la cuptor la foc potrivit pentru 25 minute. Se lasa in tava pina se raceste, apoi se scoate, se inveleste intr-un servet si se lasa la loc rece o zi, doua.
Se taie inainte de a servi in bucati patrate sau dreptunghiulare
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa