Desert la pahar cu capsuni

Desertul rapid la pahar cu capsuni este delicios, pufos si aromat, perfect de a fi servit impreuna cu cei dragi.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 80 g crema mascarpone
  • 100 g smantana pentru frisca
  • 30 g zahar
  • 2 picaturi esenta vanilie
  • 8 piscoturi
  • 20 de caspuni

Mod de preparare


In bolul de la mixer turnam smantana pentru frisca si o mixam aprox. 5 minute, adaugand pe rand in ploaie zaharul. Cand frisca s-a intarit suficient, adaugam crema mascarpone si esenta de vanilie si mai mixam putin la viteza mica, pana compozitia este omogena.
Pregatim 4 pahare pentru desert. Spalam capsunele si le curatam.
Luam din compozitia de frisca si mascarpone cu o lingura si formam un strat de crema la baza paharelor. Peste acest strat, adaugam un strat de piscoturi rupte in bucatele mici, apoi un strat de capsuni taiate feliute.
Apoi mai adaugam un strat de crema si cateva bucatele de piscoturi. Ornam cu o lingurita de crema, o capsuna si o jumatate de piscot.


Produsul meu preferat de pe shabbychicshop.ro este setul de cesti cu farfurie, modelul lavanda: http://shabbychicshop.ro/lavanda-easy-life/109-set-cesti-de-cafea-cu-farfurie-2-buc-lavanda-easy-life.html


Servim desertul la pahar cu capsuni cu pofta! :)

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...