Jeleurile de fructe sunt preferatele copiilor, iar daca aveti posibilitatea sa le faceti in casa, cu siguranta veti avea o preocupare foarte placuta si interesanta pentru copii vostri.
Cu aceasta reteta doresc sa particip la concursul Castiga timp - testeaza produse Philips, care a inceput deja pe data de 22.04. Ma bucur tare mult ca am reusit si eu sa aflu la timp de aceasta campanie, mai ales ca am mare nevoie de un astfel de produs pt. testat. Trebuie sa recunosc ca pana acum am avut un robot de bucatarie de care am fost foarte multumita, dar care a cedat de curand. Din pacate, timpul meu liber este, practic inexistent, eu tot alergand intre serviciu, casa si navete, iar oboseala si criza de timp si-au facut simtita prezenta. Practic, aceste produse Philips sunt o minune la casa omului, pt. ca injumatatesc timpul petrecut la prepaparea retetelor, iar eu as putea sa ma ocup de multele treburi ramase in urma.
Mod de preparare:
Pt. ca acasa am un foarte mare fan al jeleurilor...si cum el este alergic la conservantii din comert, mi-a revenit sarcina de a face si acest dulce:)
Am fiert bine sucurile de fructe cu zahar si zeama de lamaie, pana s-au facut un sirop gros, apoi am incorporat gelatina hidratata anterior in apa si am turnat in forme. Am lasat la racit peste noapte, iar dimineata le-am scos din forme si le-am asezat pe platou. Si asta a fost tot! Au fost foarte bune, iar degustatorul s-a declarat incantat!
Tip:. am observat ca formele de silicon sunt cele mai potrivite pt jeleuri, dar cum eu n-am mai facut niciodata pana acum, am incercat tot felul de forme....de acum stiu foarte bine ce sa aleg!
Jeleurile se servesc reci. Se pot servi si ca inghetata, pe bate speciale.
Perfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presata• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaVinete cu usturoi este un mode deosebit de a pune vinetele pentru iarna. Pentru aceasta reteta cu vinete aveti nevoie de 5-6...
Vinete cu usturoiSupade pere este usoara si foarte gustoasa. Se prepara din pere, cuisoare, apa, smantana, unt si zahar sau sare.
Supa de pereSosul de tarhon cu smantana: o combinație delicioasă între tarhon proaspăt și smantana cremoasă, perfectă pentru a...
Sos de tarhon cu smantanaReteta de lasagna cu carne de porc si sos Bechamel este o bunatate si mai mare dragul sa-i auzi pe copii in timp ce mananca...
Reteta de lasagna cu carne de porc si sos BechamelIncearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minute
Comentarii