Strudelul cu mere este oricum un desert foarte apreciat, dar varianta originala al lui, adica strudelul vienez cu mere si sos de vanilie este incantatoare.
1. Curata merele, taie-le in cubulete sau da-le pe razatoare, adauga zaharul, pesmetul, scortisoara si oul intreg si amesteca bine.
2. Ia 2 foi de strudel, unge-le deasupra cu putin ulei, pune mere peste si ruleaza pe marginea lunga; pune in tava tapetata cu hartie de copt.
3. Unge-le cu ulei, acopera-l cu o folie si lasa-l sa se odihneasca 20 de minute.
7. Pune strudelul la cuptor si coace-l 30 de minute.
8. Pudreaza-l din belsug cu zahar pudra.
Pentru crema de vanilie se amesteca toate ingredientele si se pun la fiert la foc mic. Se amesteca constant pana se obtine o crema suficient de moale.
Strudelul vienez cu mere se serveste rece alaturi de crema de vanilie calda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa