Amestecam ingredientele pentru aluat, adaugam atata faina cat sa obtinem un aluat usor de framantat. Il impartim in 3 bucati si coacem 3 foi. Intre ti
Amestecam ingredientele pentru aluat, adaugam atata faina cat sa obtinem un aluat usor de framantat. Il impartim in 3 bucati si coacem 3 foi. Intre timp preparam crema de castane: fierbem budinca in lapte, o racim si amestecam continuu sa nu se formeze pielita deasupra. Frecam margarina cu zaharul pudra si pisam pireul de castane, le amestecam si adaugam budinca racita.
Crema de punch: din foile coapte sfaramam una, o stropim cu 1 dl de rom si o amestecam cu cateva linguri de gem de caise. Pe foaia racita turnam prima data crema de punch, apoi crema de castane si punem urmatoarea foaie. Glazuram conform instructiunilor.
Se serveste a doua zi.
Alte retete culinare recomandate
Prajitura cu mere
Placinta cu branza
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa