Pasca monti

Se bate smantana de gatit pana e tare. Branza se amesteca cu ouale si fructoza, coaja de la lamaie rasa, si esenta de vanilie. Se amesteca branza cu s

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g branza de vaci
  • 400 g smantana de gatit
  • 6oua
  • 70g fructoza
  • 1 fiola esenta vanilie
  • coaja rasa de lamaie
  • 2 pumni de mure

Mod de preparare

Se bate smantana de gatit pana e tare. Branza se amesteca cu ouale si fructoza, coaja de la lamaie rasa, si esenta de vanilie. Se amesteca branza cu smantana, usor cu lingura ca sa nu se lase. Se pune hartie de copt in tava si se toarna compozitia. Se presara murele si se apasa usor cu degetul ca sa nu se lase. Se da la cuptor 45 minute. e taie dupa ce se raceste. Se lasa cam la 50% din inaltime.


Alte prajituri simple recomandate

Tiramisu

Chec pufos

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de dovleac cu linte rosie

Ador supele astea asa cum ador dovleacul. Sunt usor de preparat, sunt hranitoare si se potrivesc atat pentru cei mici cat si...

Supa crema de dovleac cu linte rosie
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca