Pasca monti

Se bate smantana de gatit pana e tare. Branza se amesteca cu ouale si fructoza, coaja de la lamaie rasa, si esenta de vanilie. Se amesteca branza cu s

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g branza de vaci
  • 400 g smantana de gatit
  • 6oua
  • 70g fructoza
  • 1 fiola esenta vanilie
  • coaja rasa de lamaie
  • 2 pumni de mure

Mod de preparare

Se bate smantana de gatit pana e tare. Branza se amesteca cu ouale si fructoza, coaja de la lamaie rasa, si esenta de vanilie. Se amesteca branza cu smantana, usor cu lingura ca sa nu se lase. Se pune hartie de copt in tava si se toarna compozitia. Se presara murele si se apasa usor cu degetul ca sa nu se lase. Se da la cuptor 45 minute. e taie dupa ce se raceste. Se lasa cam la 50% din inaltime.


Alte prajituri simple recomandate

Tiramisu

Chec pufos

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...