Amestecam bine galbenusurile cu zaharul si faina, iar apoi adaugam albusurile batute spuma. Turnam aluatul obtinut intr-o tava unsa bine cu unt la un
Amestecam bine galbenusurile cu zaharul si faina, iar apoi adaugam albusurile batute spuma.
Turnam aluatul obtinut intr-o tava unsa bine cu unt la un deget grosime si il coacem.
Il scoatem pe un servet presarat cu zahar.
Il ungem cu pireul de castane si il rulam repede.
Glazuram cu ciocolata topita.
Alte retete recomandate:
Tocanita mazare
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Suntem în Săptămâna Albă, avem dezlegare la ouă și la produse lactate, așa că pentru Lăsata Secului de...
Aperitiv tort, cu oua si lactateIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.