Foile: Amesteci faina, sarea, smantana si untul. Framanti un aluat pe care il dai la rece pentru 1 h. Apoi imparti aluatul in 2 si il coci pe dosul t
Foile:
Amesteci faina, sarea, smantana si untul.
Framanti un aluat pe care il dai la rece pentru 1 h. Apoi imparti aluatul in 2 si il coci pe dosul tavii l0 min. Lasi foile sa se raceasca.
Pregatesti crema asa:
Fierbi iaptele impreuna cu galbenusurile, zaharul, faina si amesteci mereu sa nu se formeze cocoloase. Dupa ce a fiert, adaugi gelatina pusa, in prealabil, in apa rece 30 min., apoi in bain-marie pana cand se topeste.
Dupa aceea, adaugi albusurile batute spuma tare.
Crema astfel preparata o pui intre foi si o dai la rece 3-4 ore, dupa care ornezi cu frisca, cirese confiate, kiwi, portocale si topping de ciocolata.
Alte retete
Socata
Tiramisu
Placinta cu mere
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti