Lamaia se spala bine, se razuieste coaja si se stoarce zeama. Branza se paseaza cu furculita. Ouale se separa si din albus se bate o spuma tare. Marga
Lamaia se spala bine, se razuieste coaja si se stoarce zeama. Branza se paseaza cu furculita. Ouale se separa si din albus se bate o spuma tare.
Margarina se amesteca cu galbenusuri, zahar, zahar vanilat, coaja de lamaie si suc, amidon alimentar si branza de vaci. (Daca este posibil se foloseste mixer-ul). Se adauga spuma din albusuri si se amesteca. Cuptorul se lasa la incalzit la o temperatura de 200 grade C. Piersicile se lasa la scurs. Se unge o tava cu putin unt si se intinde crema de branza. Deasupra se aseaza piersicile care se acopera cu crema ramasa. Se presara cu migdale, bucati mici de unt si se pune la copt ca. 50 de minute.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Tarta cu visine
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii