Lamaia se spala bine, se razuieste coaja si se stoarce zeama. Branza se paseaza cu furculita. Ouale se separa si din albus se bate o spuma tare. Marga
Lamaia se spala bine, se razuieste coaja si se stoarce zeama. Branza se paseaza cu furculita. Ouale se separa si din albus se bate o spuma tare.
Margarina se amesteca cu galbenusuri, zahar, zahar vanilat, coaja de lamaie si suc, amidon alimentar si branza de vaci. (Daca este posibil se foloseste mixer-ul). Se adauga spuma din albusuri si se amesteca. Cuptorul se lasa la incalzit la o temperatura de 200 grade C. Piersicile se lasa la scurs. Se unge o tava cu putin unt si se intinde crema de branza. Deasupra se aseaza piersicile care se acopera cu crema ramasa. Se presara cu migdale, bucati mici de unt si se pune la copt ca. 50 de minute.
Alte retete dulciuri recomandate
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
Tarta cu visine
Am vazut la cativa bucatarasi ca au facut chiftele in sos de branzeturi si am stat cu gandul la ele cateva zile. Intr-o zi nu...
Chiftele in sos de branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj