Se toarna, amestecand intr-una 4 decilitri de lapte rece peste 50 gr. faina, cu incetul, sa nu se faca cocolosi. Se toarna intr-o cratita mare, adauga
Se toarna, amestecand intr-una 4 decilitri de lapte rece peste 50 gr. faina, cu incetul, sa nu se faca cocolosi. Se toarna intr-o cratita mare, adaugand 100 gr. zahar si o jumatate baton de vanilie. Se pune pe foc, amestecand mereu, iar cand incepe sa fiarba se da deoparte si se pune 20 gr. de unt proaspat. Dupa ce s-a mai pierdut din caldura, se pun 4 galbenusuri si 3 linguri de cafea concentrata, pe rand, amestecand intr-una. Se scoate vanilia. Se bat 6 albusuri spuma, bine intarita si se amesteca cu incetul cu compozitia din cratita. Se pune compozitia intr-o forma de piatra lunga, se netezeste cu lama cutitului, si se cresteaza deasupra. Se da la cuptor, la foc potrivit. Dupa vreo 20 minute, cand s-a umflat, se presara deasupra putin zahar pisat. Se mai lasa 2-3 minute, pana s-a topit zaharul, se serveste imediat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa