Sufle de Capsune este un delicios desert de vara, pe care il puteti pregati foarte rapid. Pentru aceasta reteta de sufle aveti nevoie de o cana de capsuni.
Sufle de Capsune este un delicios desert de vara, pe care il puteti pregati foarte rapid. Mai intai se spala bine fructele si se taie in sferturi, dupa care se zdrobesc cu blemderul pana cand obtineti un piure. Acesta se amesteca cpoi zaharul si zaharul vanilat.
Albusurile batute spume se pun peste puire, iar compozitia obtinua din amestecul celor doua se pune in 4 forme mici de sufleu, unse cu un strat subtire de unt.
Sufleul de capsune se pune in cuptor (preincalzit in prealabil la 220 ° C) pana se rumeneste, adica aproximativ 12 minute.
Sufleul de capsune se serveste imediat dupa ce a fost scos din cuptor, altfels-ar putea dezumfla compoziita.
Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, ideal pentru o masa simpla, traditionala!!!Puteti...
Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj