Sufle de Capsune este un delicios desert de vara, pe care il puteti pregati foarte rapid. Pentru aceasta reteta de sufle aveti nevoie de o cana de capsuni.
Sufle de Capsune este un delicios desert de vara, pe care il puteti pregati foarte rapid. Mai intai se spala bine fructele si se taie in sferturi, dupa care se zdrobesc cu blemderul pana cand obtineti un piure. Acesta se amesteca cpoi zaharul si zaharul vanilat.
Albusurile batute spume se pun peste puire, iar compozitia obtinua din amestecul celor doua se pune in 4 forme mici de sufleu, unse cu un strat subtire de unt.
Sufleul de capsune se pune in cuptor (preincalzit in prealabil la 220 ° C) pana se rumeneste, adica aproximativ 12 minute.
Sufleul de capsune se serveste imediat dupa ce a fost scos din cuptor, altfels-ar putea dezumfla compoziita.
Saptamana aceasta mi-am ocupat-o numai cu prepararea gutuilor, ca tare multe am mai primit! Am facut in fiecare zi si...
Peltea de gutui si mereDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti