Caisele se spala, se curata de samburi si se trec printr-o sita foarte fina pana se obtine un piure. Se face un sirop foarte bine legat din zahar si
Caisele se spala, se curata de samburi si se trec printr-o sita foarte fina pana se obtine un piure. Se face un sirop foarte bine legat din zahar si apa, se adauga in sirop piureul de caise si se amesteca bine. Se bat albusurile spuma tare si se inglobeaza usor in piureul de caise. Se tapeteaza cu unt si pesmet o forma, se pune in ea compozitia si se pune in cuptorul cald, la foc moderat, timp de 30 de minute. Cand sufleul a crescut si s-a copt, se scoate forma din cuptor.
Se pudreaza sufleul cu zahar si se serveste fierbinte.
Alte retete de dulciuri:
Tarta cu fructe
Ciocolata de casa
Chec pufos
Maratonul sandwich-urilor continuă! :) Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem,...
Sandwich cu sos de prune și somon fumeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj