Caisele se spala, se curata de samburi si se trec printr-o sita foarte fina pana se obtine un piure. Se face un sirop foarte bine legat din zahar si
Caisele se spala, se curata de samburi si se trec printr-o sita foarte fina pana se obtine un piure. Se face un sirop foarte bine legat din zahar si apa, se adauga in sirop piureul de caise si se amesteca bine. Se bat albusurile spuma tare si se inglobeaza usor in piureul de caise. Se tapeteaza cu unt si pesmet o forma, se pune in ea compozitia si se pune in cuptorul cald, la foc moderat, timp de 30 de minute. Cand sufleul a crescut si s-a copt, se scoate forma din cuptor.
Se pudreaza sufleul cu zahar si se serveste fierbinte.
Alte retete de dulciuri:
Tarta cu fructe
Ciocolata de casa
Chec pufos
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.