Sufleu cu sirop de fructe

Se bat albusurile spuma tare cu zaharul si se inglobeaza in ele, putin cate putin, siropul din dulceata, batand mereu cu telul. Se toarna compozitia

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 albusuri
  • 4 linguri zahar pudra
  • 3 linguri sirop de dulceata

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma tare cu zaharul si se inglobeaza in ele, putin cate putin, siropul din dulceata, batand mereu cu telul. Se toarna compozitia intr-o forma bine tapetata cu unt si faina si se pune in cuptorul cald, la foc mare, timp de 15 minute.

Se scoate sufleul din cuptor si se serveste fierbinte.

Alte retete de dulciuri:

Tort diplomat

Ciocolata de casa

Chec pufos

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...