Se bat albusurile spuma tare cu zaharul si se inglobeaza in ele, putin cate putin, siropul din dulceata, batand mereu cu telul. Se toarna compozitia
Se bat albusurile spuma tare cu zaharul si se inglobeaza in ele, putin cate putin, siropul din dulceata, batand mereu cu telul. Se toarna compozitia intr-o forma bine tapetata cu unt si faina si se pune in cuptorul cald, la foc mare, timp de 15 minute.
Se scoate sufleul din cuptor si se serveste fierbinte.
Alte retete de dulciuri:
Tort diplomat
Ciocolata de casa
Chec pufos
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti