Sufleu de albus cu fructe

Se bat spuma albusurile, apoi se adauga zaharul si vanilia sau coaja de lamiie, batind mereu pina se intaresc bine. Intr-un vas de sticla de Jena, bin

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 albusuri
  • 4 linguri zahar
  • vanilie sau coaja de lamiie
  • 2-3 linguri fructe din dulceata sau marmelada de caise
  • putin unt pentru forma

Mod de preparare

Se bat spuma albusurile, apoi se adauga zaharul si vanilia sau coaja de lamiie, batind mereu pina se intaresc bine. Intr-un vas de sticla de Jena, bine uns cu unt, se asaza pe fund, fructe din dulceata sau un strat de marmelada. Deasupra, se toarna albusul batut. Se da la cuptor la foc potrivit 25-30 minute.
Se serveste cald.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...