Sufleu de branza de vaci

Daca iti plac sufleurile, incearca aceasta reteta delicioasa cu branza de vaci. Pentru a prepara acest sufleu de branza avem nevoie de cartofi, branza si oua.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 gr piure de cartofi
  • 400 gr branza de vaci
  • 5 oua
  • 200 ml smantana
  • 50 ml ulei
  • 1 lingura faina
  • marar verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Daca iti plac sufleurile, incearca aceasta reteta delicioasa cu branza de vaci. Pentru a prepara acest sufleu de branza avem nevoie de cartofi, branza si oua. In piureul de cartofi se incorporeaza branza de vaci, mararul tocat, galbenusurile (pe rand), sare si piper, dupa gust. Se amesteca bine pana se omogenizeaza, apoi se adauga albusurile batute spuma. Compozitia obtinuta se toarna intr-o forma termorezistenta, unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se introduce la cuptor pana se rumeneste.


Se serveste cu smantana deasupra si cu garnitura de salata verde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...